Wie zijn wij

Q-TC voert projecten uit op het niveau waar management de strategische doelstellingen realiseert. Voor het realiseren van strategie is inzicht nodig.


Q-TC is de partner in het leveren van die strategische inzichten. Wij zijn dus DE sparringpartner voor de klanten op dit unieke niveau.

Onze collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business- en BI-Consultants met ervaring in digitale strategie en prestatieverbetering en allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van business change en digitale expertise. Wij zijn dus echt onderdeel van de strategische oplossing bij de klant.

Q-TC vormt een succesvol, leergierig, professioneel – en soms een tikje eigenwijs – hecht team.

Wij werken samen aan de projecten en hebben op het juiste moment de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak.

Wij dagen je uit voor een kennismaking bij ons op locatie!